Over Queen of Life

Queen of Life is een feelgood blog voor vrouwen die zichzelf willen ontdekken, accepteren, ontwikkelen en creëren. Zo help ik vrouwen in hun leven de weg naar zichzelf terug te vinden.

Maar uiteraard schrijf ik ook openhartig over m’n eigen leven en m’n eigen struggles. Bovendien zie je m’n persoonlijkheid vooral terug in de plaatjes: blij, druk en dol op tropische flora.

Nog een beetje over m’n persoonlijke achtergrond:

Mijn naam is Julia. Ik woon aan de rand van de Veluwe samen met man, stiefzoon (12), dochter (4), babyzoon (augustus ’22) en Bobby de schreeuwende keeshond.

Verder heb ik niet zoveel bijzondere hobby’s, op 1 na: ik ben verslaafd aan palmbomen en tropische planten. M’n huis en tuin staan er dan ook vol mee. (Hoe dat zo gekomen is, lees je trouwens ook terug in 1 van de blogs. De aanleiding daarvoor was namelijk vrij bijzonder hahaha!)

Betreft carrière:

Van huis uit ben ik gedragspsycholoog, waarbij ik gespecialiseerd ben in gedrag & brein. Maar ook ben ik kleuterjuf, marketeer, zorgmedewerker, spreker en noem het maar op geweest. Uiteindelijk vond ik m’n rust in schrijven en werd SEO-copywriter.

Met Queen of Life combineer ik het schrijven met psychologie. Hopelijk kan ik jou met mijn woorden inspireren en/of helpen te navigeren in het land dat Leven heet!

CONTACT: hello@queenoflife.nl